Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe til mig på
+4522587579 eller skrive en mail på info@beautyskinhorsens.dk

Åbningstider

Mandag: efter aftale
Tirsdag – fredag: 9.00 – 16.30
Lørdag: 9.00 – 13.30
Udenfor åbningstider: efter aftale

Afbud eller udeblivelse

Afbud: Bliver du forhindret i at møde til en aftale bedes du venligst kontakte os 24 timer før din aftale på tlf. 22 58 75 79

Udeblivelse: Ved for sent afbud opkræves 50% af behandlingsprisen og ved udeblivelse 100% af behandlingsprisen.

Lidt om mig

Mit navn er Hong Duong, og jeg er indehaver af salon Beauty Skin Horsens.

Jeg kom til Danmark som 13-årig, og jeg ved ikke om det var den store klimaforandring eller min pubertet, som var årsag til, at min hud gik fuldstændig amok, således at jeg var plaget af akne i svær grad.

På grund af min sensible hud begyndte jeg at udforske forskellige hudpleje rutiner og det var derfra, at min interesse for hudpleje og plante baseret hudplejeprodukter begyndte!

Jeg har været i hudplejebranchen siden 2003, og har derfor meget erfaring med mange forskellige hudtyper, behandlinger og produkter. Når jeg engang i mellem besøgte min familie i Vietnam, da kunne jeg se, hvordan K-Beauty havde taget markedet med storm over alt i landet. K-Beauty kunne ses alle vegne i Vietnam, så jeg begyndte at udforske de koreanske produkter, som ofte viser sig at være baseret på urter og planter.

Mit mål er at bringe denne unikke viden med hjem til os her i landet, således at vi kvinder med disse enkle hudpleje rutiner, vil få en smukkere hud med personlig glød – uden problemer!